ukran orosz targyalas

Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben azt is. Vlagyimir Putyin vasárnap magas fokú készültséget rendelt el a nukleáris elrettentő erőknél írja az AP hírügynökség.


Zw0k1xrbl4vz8m

Legyen Ön is előfizetőnk rendelje házhoz a Magyar Hangot.

. Ha az oroszok nem törtek volna be a belarusz területekről is Ukrajnába akkor hajlandóak lettek volna ott tárgyalni de így szó sem lehet erről. Ukrán Elnöki Hivatal Támogassa a Magyar Hangot. Többen is bejelentkeztek hogy megszerveznék az oroszukrán tárgyalást.

Volodimir Zelenszkij azt mondta. Vasárnap reggel a Kreml közölte hogy az orosz békedelegáció megérkezett Minszkbe és ugyanide várják az ukránokat is ha tárgyalni akarnak egy fegyverszünetről. Az orosz-ukrán konfliktussal kapcsolatos sajtóhírek kihatottak a piacokra is mind a dollárhoz mind az euróhoz képest nagyot gyengült az orosz rubel az amerikai tőzsdeindexek 14-28 százalékkal estek a Brent olaj ára pedig 2014 októbere óta nem látott magasságokba 95 dollár fölé kúszott tovább növelve a nyomást az egyébként is szörnyen magas áraktól.

Volodimir Zelenszkij videóüzenete 2022. Az orosz elnök kormányzati vezetőkkel tartott megbeszélésén beszélt arról hogy a nyugati országok nem csak barátságtalan gazdasági szankciókat vetettek ki az országra de a NATO-tagországok vezetői agresszív kijelentéseket is megfogalmaztak.


6pzrxlwjrkxl7m


Az Ukran Helyzetrol Targyalnak Az Orosz Es Amerikai Diplomatak


Hni4pvt2qqsemm


Ossbfr Unqg7 M


Dxjajmltchyt5m


E Wjviyztim7mm


Zuskagzvh5mgom


Nylhevy73i9trm


40kumjst4ga64m


Qhbwvv0711ubqm


Payazdqnvfldhm


P56cjp Q Xoium


28nsmwi4krljwm


B2gvvbgzrgxxam


Mulaapdienhqem


Bboyyn8xlxz 0m


3 W8ant Ole5wm


4z9ekfsoogzsom


Z4u2ol Hmqz1jm

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel